Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Nieuws

Inhoud

Het nieuwe vaarseizoen

Door de lage waterstand is het misschien niet opgevallen maar sinds 27 maart 2022 ligt de museumboot weer te pronken aan d'n Bol in Lith. Afspraken kunnen weer op de gebruikelijk manier zoals vermeld op de website worden gemaakt. De bemanning is er klaar voor. En heb je zin in een hapje of een drankje aan boord, in overleg is heel veel mogelijk. 

 

Koningsdag 2022

In plaats van Lith presenteert op de gebruikelijk 2de Paasdag  hebben we besloten om dit evenement te verplaatsen naar Koningsdag. Het wordt weer een gezellig feest met diverse optredens.

 

 Kan een afbeelding zijn van 4 mensen, buitenshuis en de tekst 'Speciale Koningsdag met Museumboot de Schokker MUSEUMBOOT DE SCHOKKER Lithsedijk 5397EE info@mus www.museumbootdeschokker.nl Bappabofnce MUSEUMBOOT DE SCHOKKER STEL GERUST UW VRAGEN WETEN (BIJNA) ALLES. EN BEDANKT. april uur 27 16.00 KONINGSDAG tot uur 11.00 van HSV De Brasem" Lith Welkom WelkombijLOT bij LOT pam–ł saar We hebben weer mooi programma voor Koningsdag 2022 bij Museumboot de Schokker Litsedijk 90 5397EE Lith Met onder andere Noud Bongers springkussen, HSV de Brasem, Lot Tassen WensAmbulance Brabant, Heidies beauty en kleding, Heemkundekring Lith, Kruidwis, Jeu de Boules, springkussen, en bezoek aan museumboot de Schokker natuurlijk rookton voor vis en broodje gehaktbal'